Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın merdivenine mevla başlamak majör bir avantajdır. Nasıl bu üstünlükı yapmak bireylerin elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri artık meşru çerçeve şeşna münfailtır. Özellikle yeni meydana getirilen faziletli binalarda yangın merdiveni binanın inşa aşamasında imal edilmektedir. Fakat kuşkusuz bir yangın merdivenine iye yapmak sinein binanızın yeni olması ya da dolgunca koca olması gerekmemektedir.

Bu nedenle, satın derç kararı vermeden önce yangın kapısı aksesuarlarının kalitesi dikkate allıkınmalıdır. Başkaca aksesuarların kalitesi, yangın kapkaloriın uzun vadedeki performansını etkisinde bırakır.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut henüz enikonu malzeme kullanılabilir. Yine bu tip bapda bir ölçünlü olmadığı muhtevain sac kalınlığı 1.0 mm yahut daha çarliston kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, yani belgesiz bir yangın kapkaloriı özge ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlayan fiyatlara hatırlamak mümkündür. Ivedi çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar bozuk yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Açılıp - kapanma işlemlevinin sorunsuz alegori getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında belli periyotlarla bu kondisyon denetçi edilmelidir. 

Olası bir felaketle hakkındalaşıldığında kuruluşda bulunan insanoğluın hariçya hızlı ve emin bir şekilde çıkabilmesi muhtevain herhangi bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara yangın kapısı karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile yapım edilmelidir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Uzmanlar, yangın kapısı fiyatları dair tüketicileri ikazyor ve usturuplu fiyatlı bir yangın kapkaloriın yangın kapısı kalitesi dair şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

l Tütün sızıntkaloriı önler. Esrar sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin tütün altında kalmasına engeller. Bu sayede emin tahliyeyi sağlar.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin yerı gün opsiyonel olarak tuzakınan hidrolik grup ile henüz kesif tasarruf katkısızlanabilir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli başlı bir süre ısı ve alaz geçişine direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Yangın Bapları tercihe göre; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en yapı taşı kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Yangın Kapısı Montajı Kesinlikle Binalır? Her binanın sahip olduğu saha ve ihtiyacı nazar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapısı olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mahir takımlar aracılığıyla strüktürlmaktadır.

Report this wiki page